EFFIE Srbija 2022 srebrna nagrada za kampanju Nesalomivi

21. 06. 2022.

EFFIE Srbija 2022 srebrna nagrada za kampanju Nesalomivi

Hemofarm Fondacija dobitnica je EFFIE Srbija 2022 srebrne nagrade za kampanju „Nesalomivi” koja je pokrenuta sa ciljem borbe protiv depresije i stigme koja prati obolele.

Žiri EFFIE Srbija 2022 nagradio je srebrnim priznanjem projekat “Nesalomivi” za pozitivnu promenu i društveno dobro, koji je fondacija realizovala u saradnji sa agencijom New Moment New Ideas i uz podršku Ministarstva zdravlja Republike Srbije, Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, specijalnih bolnica za psihijatrijske bolesti u Vrscu, Kovinu, Novom, Knezevcu i Gornjoj Toponici. Kampanji „Nesalomivi”, koja je veoma brzo prerasla u pokret, do danas se priključilo više od milion ljudi, dok je više od 10.000 ljudi dobilo pomoć i podršku putem besplatne i anonimne SOS linije 0800 001 002 , e-maila podrska@nesalomivi.rs i društvenih mreža. Podršku kampanji je pružilo 657 institucija, asocijacija i organizacija u zemlji i inostranstvu, dok je kampanja „Nesalomivi“ do danas nagrađena sa 13 internacionalnih, regionalnih i nacionalnih priznanja.

EFFIE nagrada je priznanje koje se dodeljuje na lokalnom, regionalnom i globalnom nivou agencijama i oglašivačima koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja koje su ostvarile ili premašile postavljene ciljeve i tako rešile izazove pred kojima su se našli njihovi brendovi, kompanije i društvo.

Povezane vesti